[Bug] Step Up With Not Enough Room

Bugs (physics-bugs,crashes during gameplay,UI-errors,etc...) belong here.
Post Reply
User avatar
Dr Gains
Posts: 85
Joined: Tue Dec 08, 2015 5:43 pm
Location: Canada

[Bug] Step Up With Not Enough Room

Post by Dr Gains » Fri Jun 17, 2016 5:02 am

Hey Lewa, found another bug. :|
https://youtu.be/QmR0vbcfwb8
Pretty sure this happens only when you try to climb up without enough space, like 0.50 units. Couldnt guess why its happening though.
Get involved in speedrunning Celaria and compete against friends and others at
https://www.speedrun.com/Celaria
Full Map List
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... fUJIZ4WITU
Last Update: Tuesday June 20, 2017.

User avatar
Lewa
Site Admin
Posts: 158
Joined: Sun Nov 15, 2015 1:24 am

Re: [Bug] Step Up With Not Enough Room

Post by Lewa » Fri Jun 17, 2016 2:08 pm

I'll look into that. Thanks for pointing that out.

/Edit: Fixed that bug. Also applied this fix to the current open alpha v5 of Celaria. (Just download the current build from IndieDB again.)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest